Személyes Növekedés A Napi Megújítása

Nem igazán figyelt oda, hogy napi megújítása, amíg el nem olvastam Stephen Covey könyve, “7 Szokások Rendkívül Hatékony az Emberek.” Annyi jó bölcsesség ez a könyv, talán a legtöbb gyakorlati tanácsok az lenne az elv a “élesítés a fűrész.” Mint bölcs szavak, ez bölcs dolog. Fene Dr. Covey lehet, mint az a fickó a hegy tetejére, ott ül, adagoló nagy cucc.

Élezés, a látott, mit jelent ez? Ha emlékezetem nem csal, egy ember jön fel egy másik lázasan fűrészelés egy fa. Az első férfi megkérdezi a férfi, fűrészelés, “Mit csinálsz?” A férfi, fűrészelés válasz, hogy “nem látod, hogy nem megyek, fűrészelés!” Egy pillanat múlva, az első ember, aki azt mondja, hogy “nem segítene, ha éles a látott, mielőtt folytatnád?” A férfi, fűrészelés reagál, hogy “állj, nem lehet megállítani, befejező fűrészelés.” Oké, lehet, hogy nem teljesen pontos (tekintse meg a könyvet, ha azt akarod, hogy a beszélgetést), de remélem, én elfoglalták a lényeget.

Milyen gyakran voltunk elfoglalva, égeti a gyertyát mindkét végén, hogy elfelejtjük, hogy végül a gyertyát éget el? Munkanélküli, vagy hamarosan munkanélküli, akinek van ideje, vagy luxus, hogy vigyázzunk magunkra, elvégre lesz elég idő egyszer, munkát biztosítva a kezében. Sőt, néhányan, itt van ez a kis bűntudat érzése tesz semmit nem távolról kapcsolódó munkát találni, vagy pénzt. Végtére is, ki van még ott, hogy a takarmány a család, vagy kifizetni a számlákat?

Értem. Mégis, a gyertya fog égni el, akkor ki marad, etetni a családját, vagy kifizetni a számlákat?

Szinte minden bölcs ember szegmensek élet a 3 vagy 4 fő szempontjai:

• Fizikai
• Mentális
• Lelki
• Érzelmi

– Persze, hogy hogyan Dr. Covey tör le. Távol álljon tőlem, hogy nem ért egyet ezekkel a bölcs emberek, de a cél, azt hiszem, meg fogom tartani, hogy három:

• Test
• Bánja
• Lélek

El kell telni, hogy hagyja abba, s fend meg a fűrészt, hogy vegyenek részt a napi megújítása, ideje, hogy ezeket a dolgokat:

vándor

Test – elég Egyszerű! Edzés mindössze 30 perc egy nap. Nem sok, ugye. Séta előtt, minden nap. A napokban, egy ezred felülés, fekvőtámasz. Ha befektetni egy húzza bár, hogy várj a kapu, még jobb. Csak annyit kell tenned, hogy 3 gyakorlatok – push-up, ülj fel, majd húzzuk fel; teljesítő 3 db 10 ismétlést, épület 25 ismétlést. Vagy ha új, a pull-up, start, 3 db annyi, amennyit csak tudsz. Szóval, azt javaslom, váltakozó 30 perc tempós séta egy nap 30 perces erősítő edzés, a következő nap. Megtalálja 30 perc egy nap, hogy csak a test erős.

Elme – azt javaslom, hogy olvassa el 15 perc egy nap, talán 30 de nem több. Meg kell kezdeni a nap, 15 perc, a könyvek olvasása által Harvey Mackay, Denis Waitley, vagy egy önéletrajzot a Sam Walton. Azt ajánlom, jó pozitív könyveket, hogy emelje fel a lélek ad ötleteket, – hogy gondolod! Újságok nem számít, életmód magazinok nem számít, bulvárlapok nem számít, főleg netezés nem számít. Jó könyveket olvas. Próbáld Og Mandino. Még jobb, kapcsold ki a rádiót, kapcsoljátok be a CD-lejátszó hallgatni Les Brown, mint autózni.

Lélek – gyere ki, valamint a hálózat – egy templomban, vagy a hobbi csoportok. Toastmasters találkozzon egy órára, egyszer egy héten. Wow, milyen nagyszerű módja annak, hogy emberekkel találkozni. Nem úgy értem, vallásos lesz, bár ha nem, újra a kapcsolatot, hogy Isten nem árt. Néhány perc egy nap, kezében egy út, privát beszélgetés hasznos lehet. Megértem, hogy jó hallgatóság. Nagy veszély, hogy munkanélküli vagy égeti a gyertyát mindkét végén egyre visszavonták. Egy millió oka, meg kell, hogy ki, így, maradjon kapcsolatban.

Ez elveszi a munkát vadászat erőfeszítéseket, vagy munkával tartja erőfeszítéseket. A tény, hogy mind a három szorgalmasan, hogy sokkal jobban felkészült a bizonytalansági majd az akadályokat mind arcát, napi, mint arra törekszünk, hogy talál egy jobb hely legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.